Keittiön terävin veitsi

Tervetuloa tiimiin!

22.03.2022

Kokkeja mie metsästän!

Etsimme kokkeja tulevaan kesäsesonkiin!

Kiinnostaako karjalainen ruokakulttuuri? Unelmoitko uniikista työympäristöstä? Ja mikä tärkeintä, tykkäätkö pistää töppöstä toisen eteen?

Haemme joukkoomme työtä pelkäämättömiä kokkeja kesäsesongin ajaksi. Koulutus tai kokemus ravintola-alalta katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä. Koulutustakin tärkeämpänä pidämme ahkeraa asennetta työhön ja toimivaa makuaistia!

Tarjoamme sinulle työkokemusta karjalaista ruokakulttuuria vaalivassa ravintolassamme. Työskennellessäsi meillä pääset kokemaan, sekä välittämään eteenpäin, karjalaista vieraanvaraisuutta ja ruokakulttuuria.

Kesätyökautemme ajoittuu pääsääntöisesti kesä-, heinä- ja elokuulle. Työsuhde alkaa touko-kesäkuussa sopimuksen mukaan, työsuhde kestää 1-4 kk.

Työssä vaaditaan hyviä sosiaalisia taitoja, sekä asiakastyössä että työyhteisön jäsenenä, sekä paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Tutustu yrityksemme toimintaan ja työyhteisöön oheisen linkin takaa:
Tästä pääset yrityksemme esittelyvideoon

Tutustu meihin myös facebookista ja instagramista:
https://www.facebook.com/parppeinpirtti/
https://www.instagram.com/parppeinpirtti/

Ja täältä löydät lisätietoja ja hakuohjeet avoimeen hakemukseen liittyen.

Tai voit ottaa rohkeasti yhteyttä suoraan yrittäjään Marjo Niiraseen

marjo.niiranen@parppeinpirtti.fi

p. 050 5012117

Ilomantsi sijaitsee Pohjois-Karjalassa, Suomen itäisimmässä kunnassa. Ilomantsi on sekä alueellisesti että valtakunnallisesti kasvava matkailukohde, jonka vetovoimatekijöitä ovat sen upea luonto, elämykselliset majoitus- ja kulttuurikohteet sekä aidot ihmiset. Joukkoliikenneyhteyksiä käyttäen pääset junalla Joensuuhun ja siitä linja-autolla edelleen Ilomantsiin.

Työn lisäksi voit nauttia Ilomantsin kesästä esimerkiksi issikkavaelluksilla tai patikoiden mm. Petkeljärven ja Patvinsuon kansallispuistoissa. Ilomantsin alueella on myös useita hyviä uimarantoja, joissa voit käydä nauttimassa järviveden viileydestä työpäivän jälkeen. Kulttuurin nälkään löydät useita eri kohteita, niin sotahistoriaan kuin alueen perinteisiin liittyen. Työn kautta pääset myös tutustumaan samassa pihapiirissä sijaitsevaan Parppeinvaaran runokylään.