Meidän tiimi

Tervetuloa tiimiin!

23.03.2023

Ravintola Parppeinpirtti kutsuu kesätöihin Ilomantsiin!

Etsimme ravintolatyöntekijöitä kesäsesonkiin 2023

Kiinnostaako karjalainen vieraanvaraisuus? Haluatko viettää kesän nauttien kauniista karjalaisista maisemista?

 

Haemme joukkoomme ravintolatyöntekijöitä useisiin työtehtäviin kesäsesongin ajaksi.

Työtä tarjolla kesä-syyskuun välillä sopimuksen mukaan.

Paikkoja avoimena kokeille, kylmäköille, keittiöapulaisille ja leipomotyöntekijöille.

Koulutus tai kokemus ravintola-alalta katsotaan eduksi, muttei ole välttämätön. Koulutustakin tärkeämpänä pidämme ahkeraa ja iloista asennetta työhön! Meillä et jää yksin, vaan rinnallasi on vahva tiimi, joka perehdyttää sinut työnkuvaan ja auttaa arjen askareissa.

Kokin ja kylmäkön työtehtäviin kuuluu päivittäin Nykykarjalaisen pitoaterian (buffet) valmistaminen, salaateista pääruokiin.  Perinneleipomossa leipurit valmistavat päivittäin karjalanpiirakoita pitopöytään sekä myyntiin.

Työajat sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaan, joten myös ilta- ja viikonloppuvuorot tulevat tutuksi.

Hakijalta edellytämme hyvää työmoraalia, vastuullista asennetta, sekä paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Työssä vaaditaan hyviä sosiaalisia taitoja, sekä asiakastyössä että työyhteisön jäsenenä. Työtehtävissä vaaditaan sujuvaa suomenkielentaitoa puhuttaessa, kirjoittaessa sekä ammattisanaston ymmärrys. (erityisesti erityisruokavalioita huomioidessa tärkeää)

Palkkauksessa emme jämähdä Mara työehtosopimuksen määrittämiin vähimmäissummiin vaan käytämme paikallisen sopimisen periaatetta. Palkan määrässä otamme huomioon kokemusvuodet ja työtehtävien sisällöt, haluamme aidosti maksaa reilun korvauksen tehdystä työstä.


Tutustu yrityksemme toimintaan ja työyhteisöön oheisen linkin takaa:
Tästä pääset yrityksemme esittelyvideoon

Tutustu meihin myös facebookista ja instagramista:
https://www.facebook.com/parppeinpirtti/
https://www.instagram.com/parppeinpirtti/

Mikäli tehtävään liittyen herää kysymyksiä tai haluat toiminnastamme kuulla lisää, otathan rohkeasti yhteyttä Mirva Hiltunen p. 010 239 9950

tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 31.3.2023 klo 15.00 mennessä osoitteeseen myynti@parppeinpirtti.fi

Ilomantsi sijaitsee Pohjois-Karjalassa, Suomen itäisimmässä kunnassa. Ilomantsi on sekä alueellisesti että valtakunnallisesti kasvava matkailukohde, jonka vetovoimatekijöitä ovat sen upea luonto, elämykselliset majoitus- ja kulttuurikohteet sekä aidot ihmiset. Joukkoliikenneyhteyksiä käyttäen pääset junalla Joensuuhun ja siitä linja-autolla edelleen Ilomantsiin.

Työn lisäksi voit nauttia Ilomantsin kesästä esimerkiksi issikkavaelluksilla tai patikoiden mm. Petkeljärven ja Patvinsuon kansallispuistoissa. Ilomantsin alueella on myös useita hyviä uimarantoja, joissa voit käydä nauttimassa järviveden viileydestä työpäivän jälkeen. Kulttuurin nälkään löydät useita eri kohteita, niin sotahistoriaan kuin alueen perinteisiin liittyen. Työn kautta pääset myös tutustumaan samassa pihapiirissä sijaitsevaan Parppeinvaaran runokylään.