Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Parppeinvaaran runokylä

Tärkein yhteistyökumppanimme on samassa pihapiirissä sijaitseva Parppeinvaaran runokylä. Siellä yhdistyvät moninaiset karjalaisen kulttuurin ominaispiirteet;kantelemusiikki, käsityöt, ortodoksisuus ja sotahistoria

Verkkosivustolle

Ilomantsin yrittäjät ry

Yrityksemme on Ilomantsin yrittäjäyhdistyksen jäsenyritys ja toimin sen aktiivisena hallituksen jäsenenä. Yhdistys myös hallinnoin Ilomantsin alueen palvelukarttaa, johon pääset tutustumaan klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Verkkosivustolle

Hermannin Viinitila

Ilomantsilainen Hermannin Viinitila on vuonna 1989 perustettu, vanhin suomalainen viinitila ja ensimmäinen kuohuviinitila. Heidän laadukkaita ja maistuvia tuotteita on myös meidän valikoimassa. Tervetuloa tutustumaan!

Verkkosivustolle
Karelia ála Carte verkosto

Karelia ála Carte verkosto

Jokainen Karelia à la carte -verkoston yritys ruokatarinoineen on omaleimainen oma itsensä, tutustumisretken arvoinen. Verkostoon kuuluu 57 pohjois- ja eteläkarjalaista ruoka-alan yritystä, meidän yrityksemme mukaan lukien.

Möhkön Manta

Möhkön Manta

Savottakahvila Möhkön Manta tarjoaa savotta-ajan tunnelmaa. Möhkön Majatalossa majoitut mukavasti ja järjestät tilaisuuksia hyvästä palvelusta nauttien. Luontopalvelut tarjoavat aitoja elämyksiä luonnon rauhassa hiljentyen

Ilomantsin Matkailuyhdistys Ry

Matkailuyhdistyksen tarkoituksena on edistää Ilomantsin alueella matkailualalla toimivien yritysten ja yhteisöjen yhteistoimintaa, lisätä alueen vetovoimaa ja tunnettuutta, sekä valvoa matkailuelinkeinon etua.

Verkkosivuille

Möhkön Matkailuyhdistys Ry

Möhkön Matkailuyhdistys ry on aktiivinen toimija, joka vastaa Möhkön alueen matkailullisesta kehittämisestä ja tapahtumien tuottamisesta.

Verkkosivuille

Ilomantsin Kalevalaiset Ry

Teemme tiivistä yhteistyötä paikallisesti toimivan Ilomantsin Kalevalaiset ry:n kanssa. Järjestämme yhdessä tapahtumia ja tilaisuuksia Ilomantsissa.

Tutustu lisää toimintaan täältä
Salakan puutarhan logo

Salakan puutarha

Verkkosivuille

Travel Ilomantsi

Travel Ilomantsi on viiden yrityksen yhteinen verkkoportaali, josta löytyy kootusti toimijoiden palvelutarjontaa. Mantan väkikin on mukana toiminnassa. Tutustu toimijoihin, tarjontaamme ja inspiroidu Ilomantsista!

Verkkosivuille
Pogostan Pyykkärit

Pogostan Pyykkärit

Pesulapalvelut meitä lähellä. <3

Pesulan sivuille pääset suoraan tästä
Reissukyyti

Reissukyyti.fi

Reissataan kesä kimpassa! Tutustu täältä Reissukyyti-sovellukseen, jossa voit tarjota ja pyytää kyytiä haluamaasi Pohjois-Karjalan kohteeseen.

Tutustu täältä lisää