Ruoka & juoma

Ravintola Parppeinpirtti – karjalaisen ruokakulttuurin helmi

Karjalan sijainti kahden kulttuurin, kahden uskonnon kohtauspaikassa on synnyttänyt rikkaan ruokakulttuurin.  
Täällä vieraanvaraisuus ja aitous ovat ruokaelämyksen kanssa kaiken perusta.

Karjalaisuus ja paikallisuus ilmenee kaikissa yrityksen toiminnoissa; herkullisessa ruoassa, perinneleivonnaisissa, lupsakkaassa vieraanvaraisessa palvelussa ja kaiken sen kruunaa jylhät vaaramaisemat. Paikallisten ja lähialueiden tuottajien raaka-aineet pääsevät oikeuksiinsa meidän osaavissa käsissä ja ne maustetaan ripauksella rakkautta.

Tervetuloa makumatkalle Ravintola Parppeinpirttiin!

Kotiruokalounas

Monipuolinen noutopöytälounas katetaan arkisin tiiistai-perjantai klo 11:00-14:00. (maanantaisin ravintola suljettu)

Lounaan hinta 12€/hlö, 6€/lapset 5-12v. ja alle 5v. veloituksetta.

Tervetuloa herkuttelemaan!

Nykykarjalainen pitoateria

on koottu karjalaisia perinteitä kunnioittaen, oman alueen erityispiirteillä höystettynä.

Pitoaterian hinta 27€/hlö, 13,50€/lapset 5-12v ja alle 5-vuotiaat veloituksetta.

Tule ja nauti!

Sesongit

Juhlapyhinä ja sesonkeina ravintola kattaa maittavan ja monipuolisen menukokonaisuuden juhlan teeman mukaisesti.

Kevät auringon helliessä on aika suunnata katse kohti pääsiäistä ja pääsiäisen herkkuja.

Perinneleipomo

Siellä ahkeroidaan lähes päivittäin, käsityönä valmistuu riisitäytteisiä karjalanpiirakoita ja Ilomantsilaisia vatruskoita.

Tilausvalikoimassa myös täytevaihtoehtoja perinteisempään makuun, mm. peruna ja ohra.

Viinilista

Olemme valinneet listallemme laadukkaita italialaisia puna- tai valkoviinejä, jotka täydentävät pitoaterian makuelämyksen.

Paikallisuutta arvostavalle suosittelemme viinivalinnaksi Hermannin Viinitilan tuotteita.