Nykykarjalainen pitoateria
Nykykarjalainen pitoateria
on koottu karjalaista perinnettä kunnioittaen, oman alueen persoonalla höystettynä.
Aterian ehdottomia hittituotteita ovat talon piirootsupussa eli perinneleipomossa valmistetut uunituoreet karjalanpiirakat ja ilomantsilaiset vatruskat.
Ruokailu alkaa karjalaiseen tapaan monipuolisesta alkupalapöydästä, jota koristavat erilaiset kalaisat alkupalat ja runsaat salaatit.
Pääruokana herkutellaan kermakuorrutteisella lohella, sekä uunissa pitkään haudutetulla karjalanpaistilla lisukkeineen. Jälkiruokana nautitaan metsänantimia marjakiisselin muodossa, sekä kahvia ja haudutettua teetä.
Nykykarjalainen pitoateria katettuna seuraavan kerran v.2025 puolella,
Tarkemmista ajankohdista ilmoittelemme tammikuun 2025 aikana:
Hintatiedot v.2025 :
29€/hlö, 14,50€/lapset 5-12 vuotiaat ja alle 5-v veloituksetta.
Ryhmille 27€/hlö
Ryhmän minimikoko 16 aikuista, jossa joka 16. asiakas vapaapaikalla, vapaapaikkoja max. 2 hlö / ryhmä.
Ennakkovaraus ja yhteislasku.
Menu
Pirtin perinneleipomosta
Karjalanpiirakat ja ilomantsilaiset vatruskat munavoin kera
Runsas salaatti- ja alkuruokapöytä
Vihersalaattia ja valkosipulista salaatinkastiketta (M, GL)
Salaattijuustokuutioita (L, GL)
Tomaatti-sipulisalaattia (M, GL)
Kurkkuveneitä (M, GL)
Marinoituja punajuuria (M, GL)
Tilli-etikkakurkkuja (M, GL)
Pikkelöityä punasipulia (M, GL)
Porkkana-puolukkahilloa (M, GL)
Kylmäsavulohta (M, GL)
Sillilajitelma (L, GL)
Pielisen kalajalosteen savusärkeä (M, GL)
Valamon luostarin hapanakaalia (M, GL)
Karjalaista kaalia (L, GL)
Metsäsienisalaattia (L, GL)
Pääruoka
Uunikermalohta (L, GL)
Karjalanpaistia (M, GL)
Keitinperunoita ja uunijuureksia (M, GL)
Jälkiruoka
Raikasta marjakiisseliä (M, GL)
Kahvia/haudutettua teetä
Ruokajuomat
Menun hintaan sisältyy Hermannin viinitilan mustaviinimarjamehua, perinteistä kotikaljaa sekä vettä.
Erityisruokavaliot
VL= Vähälaktoosinen L= Laktoositon M= Maidoton GL= Gluteeniton
Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa henkilökunnalta. (EU-asetus 1169/2011) Muutokset menussa mahdollisia.
Valikoimassamme myös paikallisen Hermannin viinitilan kuohujuomia, marjaviinejä sekä liköörejä. Tutustu lisää viinivalikoimaamme täältä.
Nykykarjalainen pitoateria muuntautuu helposti juhlavampaankin tilaisuuteen ja on hyvä vaihtoehto pienille seurueille ja perhejuhlijoille.
Nykykarjalaiseen juhla-ateriaan sisältyy alla mainittu menukokonaisuus, jälkiruoaksi loihditaan täytekakku toiveidenne mukaan, pöytä koristetaan juhlaliinoituksin, pöytäkukkasin ja lautasliinat katetaan pöytään. Vain ennakkotilauksesta saatavilla.
Nykykarjalainen juhla-ateria 35€/hlö, 17,50€/lapset 5-12 v ja alle 5-v veloituksetta.
Nykykarjalaisen juhla-aterian menu
Pyydämme tekemään pöytävarauksen, huomioithan tämän erityisesti sesonkeina.
Lisätietoja ja pöytävaraukset sp. myynti@parppeinpirtti.fi
Joulukuussa tarjolla on jouluinen juhlapöytä. Juhlapyhinä (äitienpäivä, isänpäivä ja joulu) ravintola tarjoaa teemaan räätälöidyn menu kokonaisuuden. Katso sesongin menut täältä