Palvelut

Karjalaisella vieraanvaraisuudella palveluksessanne

Karjalaishenkinen ravintolamme on suosittu juhla- ja edustustilaisuuksien pitopaikka. Tilaisuudet hoidamme vankalla ammattitaidolla ja juhlien tarjoilut räätälöidään aina toiveidenne mukaan. Tarjoamme myös laadukasta pitopalvelua niin arkeen kuin juhlaan asiakkaan valitsemissa tiloissa. Tilavat ja monipuoliset puitteet mahdollistavat ikimuistoisen tilaisuuden.

Meillä myös anniskeluoikeudet.

Karjalaiset juhlivat häissä, ristiäisissä, hautajaisissa, syntymäpäivillä, elopäivillä ja lukusilla. Karjalainen vilkkaus tuntuu juhlissa uudelta ja yllättävältä, mutta samalla vapauttavalta. Karjalaiset tulivat tietämättään uudistaneeksi pitojen ja seurustelun tunnelman. He käyttäytyivät luontevasti ja loivat avoimuutta ja välittömyyttä, juhlien tunnelma on erilainen kuin muualla Suomessa. Karjalaisten on helppoa lähestyä vierastakin henkilöä ja avata keskustelu. Sanonta kuuluu: ”karjalaiset hautajaiset ovat hauskemmat kuin hämäläiset häät”.

 

 

Kokoukset

Tule ja vietä leppoisa kokous- tai tyhypäivä vaaramaisemissa Parppeinvaaralla.

Päiväsi voi myös sisällyttää opastetun kulttuurikierroksen runokylässä tai lähialueen maastot mahdollistavat liikkumisen luontopoluilla. Meillä kokouspäivän tärkein osa on maittavat tarjoilut, jotka räätälöimme toiveidenne mukaan

Ryhmät

Järjestämme tilauksesta myös palvelut ryhmille, sopimuksen mukaan myös aukioloaikoje ulkopuolella.

Ryhmän minimi koko 16 hlö, joka 16. vapaa paikalla (max. 2 vapaapaikkaa/ryhmä), yhteislasku.

Juhla- ja pitopalvelu

Kun suunnittelette perhejuhlia, yrityksenne edustustilaisuuksia, kokoustarjoiluja, virkistyspäiviä tai muita tilaisuuksia, kääntykää rohkeasti puoleemme.

Hoidamme tilaisuudet vahvalla ammattitaidolla ja karjalaisella vieraanvaraisuudella.

Menut

Palvelutarjonnastamme löydät valmiiksi suunniteltuja menuja, mutta räätälöimme myös menuja toiveidenne ja tarpeidenne mukaisesti.

Kysy rohkeasti apua juhlien suunnittelussa, autamme mielellämme!

Matelin Makia- Pirtin pieni jäätelöpuoti

Mitä olisi kesä ilman jäätelöä?

Koko perheen ulko-olohuone on nyt kesäisin katettu! Pääsette herkuttelemaan lähituotannon artesaanijäätelöistä Pirtin piha-alueella sijaitsevasta jäätelöpuodista.

Tule ja ihastu!