Kunniakirjat ja arvotaulu

Kunniakirjat ja arvotaulu

12.11.2020

Vuoden 2020 Karelia a'la carte-yritys

Ravintola Parppeinpirtti valittiin vuoden 2020 Karelia à la carte -yritykseksi.

Saimme tänään hienon tunnustuksen työllemme, kun meidät palkittiin vuoden Karelia ala carte yritykseksi.

Olemme kiitollisia yrityksemme saamasta kunnianosoituksesta. Se kertoo siitä, että olemme ottaneet askeleet oikeaan suuntaan yrityksemme kehittämistoimissa. Yksin emme olisi tähän pystyneet, vaan asiakkaiden, verkostojen ja alueen toimijoiden tuki on ollut korvaamatonta. Tiivis yhteistyö on mahdollistanut ruokien valmistuksessa käytettävien raaka-aineiden hankinnan laajasti myös lähialueelta.

Vaikka koenkin olevani ehkä vielä juniori ruokamatkailukentällä, toivottavasti voin esimerkilläni viitoittaa tietä alalle haaveileville uusille toimijoille. Karelia a'la carte-verkoston arvomaailma on antanut hyviä eväitä oman yrityksen alkutaipaleella. Toivonkin, että paikallisuus, karjalaisuus, omaleimaisuus, vieraanvaraisuus sekä luonto näkyy ja välittyy muille jokapäiväisessä toiminnassamme.

-Pirttihirmu-

Vuoden Karelia à la carte -yritys valitaan vuosittain Karelia à la carte -verkoston yritysten keskuudesta. 29 -vuotiaassa Karelia à la carte -ruokamatkailuverkostossa on mukana 57 pohjoiskarjalaista yritystä. Ravintolat, matkailu- ja elintarvikealan yritykset tekevät yhteistyötä ja toteuttavat toiminnassaan seuraavia arvoja: Paikallisuus, karjalaisuus, omaleimaisuus, vieraanvaraisuus, luonto.

Vuoden yrityksen valitsee Karelia à la carte-verkoston valiokunta, jossa on 14 jäsentä verkoston yrityksistä. Karelia à la carte -verkostoa koordinoi: Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset / ProAgria Itä-Suomi.

"Parppeinpirtin ravintoloitsija Marjo Niiranen tekee aktiivisesti yhteistyötä erilaisten yritysten ja muiden toimijoiden kanssa sekä osallistuu erilaisiin kehittämishankkeisiin ideoimalla ja kehittämällä uusia toimintoja ja tuotteita.

Nuoren yrittäjän työtä pelkäämätön ja asiakaslähtöinen asenne on nostanut Parppeinpirtin todelliseksi koko kansan lounas – ja juhlapaikaksi, josta kertoo myös Ravintola Parppeinpirtin sijoittuminen seitsämänneksi 2020 järjestetyssä ”Suomen Paras Lounas”-kilpailussa.

Ravintola Parppeinpirtti Ilomantsista on valittu Vuoden 2020 Karelia à la carte -yritykseksi. Karjalaisuus ja paikallisuus ilmenee kaikissa yrityksen toiminnoissa; herkullisessa ruoassa, perinneleivonnaisissa, lupsakkaassa vieraanvaraisessa palvelussa, sisustuksessa, rakennuksissa, vaatetuksessa, ohjelmapalveluissa ja kulttuurimaisemassa."

Johanna Rinnekari kertoi näin karelia a'la carte-verkkosivuilla

Tutustu tästä linkistä lisää karelia a'la carte verkoston toimintaan