Meidän tiimi

Tervetuloa tiimiin!

19.01.2024

Ravintola Parppeinpirtti kutsuu töihin Ilomantsiin!

Etsimme ravintolatyöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin

Haemme joukkoomme ravintolatyöntekijöitä useisiin työtehtäviin kevään ja kesäsesongin ajaksi

Ravintola Parppeinpirtti Ilomantsissa on tunnettu karjalaisen ruokakulttuurin helmenä. Meidät tunnetaan parhaiten Nykykarjalaisen pitoaterian antimista, kauniista miljööstä ja karjalaisesta vieraanvaraisuudesta.
Olemme sijoittuneet Suomen paras lounas kisassa kymmenen parhaan joukkoon kuuden vuoden ajan. Yrityksemme on palkittu vuoden Karelia a'la carte yrityksenä sekä maistuvin maaseutuyrityspalkinnolla.
 
Haluaisitko olla osa tätä osaavaa tiimiä?


Paikkoja avoimena kokeille, tarjoilijoille, leipomotyöntekijälle ja keittiöapulaisille.

Kokin työtehtäviin kuuluu päivittäin buffetlounaan valmistus ja tilauksesta, sekä kesäsesongin aikaan nykykarjalaisen pitoaterian valmistaminen sekä muut keittiön monipuoliset työtehtävät aina ruoan valmistuksesta astiahuoltoon. Valmistamme tilauksesta myös suolaisia- ja makeita leivonnaisia. Haluamme, että sinulla on alan koulutus ja työkokemusta ravintolan keittiössä työskentelystä. Työtehtävissä vaaditaan sujuvaa suomenkielentaitoa puhuttaessa, kirjoittaessa sekä ammattisanaston ymmärrys (erityisesti erityisruokavalioita huomioidessa tärkeää).

Tarjoilijan/salityöntekijän työtehtäviin kuuluu tärkeimpänä asiakaspalvelu, tarjoilu, anniskelu, kassatyöskentely, kahviopalvelut ja tarvittaessa myös keittiöpuolen aputyöt. Työtehtävissä vaaditaan sujuvaa suomenkielentaitoa puhuttaessa, kirjoittaessa sekä ammattisanaston ymmärrys (erityisesti erityisruokavalioita huomioidessa tärkeää). Eduksi katsomme englannin kielentaidon asiakaspalvelussa.  Kesätyökautemme ajoittuu pääsääntöisesti kesä-, heinä- ja elokuulle ja haemme tarjoilijaa/salityöntekijää tälle ajalle. Työsuhde alkaa touko-heinäkuussa sopimuksen mukaan, työsuhde kestää 1-4 kk.

Leipomotyöntekijän työtehtäviin kuuluu perinneleivonnaisten valmistaminen, lähinnä karjalanpiiroiden päivittäistä valmistusta pitopöytään ja kotiinviemisiksi. Kesätyökautemme ajoittuu pääsääntöisesti kesä-, heinä- ja elokuulle ja haemme leipomotyöntekijää tälle ajalle. Työsuhde alkaa touko-heinäkuussa sopimuksen mukaan, työsuhde kestää 1-4 kk.


Keittiöapulaisen työtehtäviin kuuluu astioiden pesu ja puhtaiden astioiden palautus sekä muut tarvittavat aputyöt ravintolassa. Aputyöntekijänä tehtäviisi kuuluu keittiön ja salin avustavat työtehtävät. Keittiöllä avustaminen opastetusti monipuolisissa työtehtävissä ja salilla astioiden plokkaus ja pöytien pyyhintä, halutessasi perehdytämme myös asiakaspalvelutehtäviin. Työkokemus ravintolatyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Hakijalta arvostamme hyvää työmoraalia, vastuullista asennetta, sekä paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Työssä vaaditaan hyviä sosiaalisia taitoja, sekä asiakastyössä että työyhteisön jäsenenä.
Työajat sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaan, joten myös ilta- ja viikonloppuvuorot tulevat tutuksi.


Meillä et jää yksin, vaan rinnallasi on vahva tiimi, joka perehdyttää sinut työnkuvaan ja auttaa päivittäin arjen askareissa.Palkkauksessa emme jämähdä Mara työehtosopimuksen määrittämiin vähimmäissummiin vaan käytämme paikallisen sopimisen periaatetta. Palkan määrässä otamme huomioon kokemusvuodet ja työtehtävien sisällöt, haluamme aidosti maksaa reilun korvauksen tehdystä työstä.


Työn alkamisajankohta on  soviteltavissa, työpaikat täytetään sopivan työntekijän löytyessä. Tarvittaessa avustamme asunnon hankinnassa.


Tutustu yrityksemme toimintaan ja työyhteisöön oheisen linkin takaa:
Tästä pääset yrityksemme esittelyvideoon

Tutustu meihin myös facebookista ja instagramista:
https://www.facebook.com/parppeinpirtti/
https://www.instagram.com/parppeinpirtti/

Ota rohkeasti yhteyttä:

puh. 010 239 9950 tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 31.3.2024 klo 15.00 mennessä osoitteeseen myynti@parppeinpirtti.fi tai marjo.niiranen@parppeinpirtti.fi