Jazz-ilta pe 5.8.

Pe 5.8. klo 19 alkaen

• 19.00 Odd Brew

• 20.30 Pylkkänen Organic Bop

• 22.00 Tomi Kettunen Trio & Elina Kardén

 

PÄÄSYLIPUT:
30€/ilta
50€/2iltaa
lipunmyynti ennakkoon:
KK-KUVA, Kirkkokatu 21, Joensuu
Ravintola Parppeinpirtti, Ilomantsi
Ilomantsin Leipomo, Ilomantsi
tai netistä bbhf.fi  jazzkerho-76.fi

BBHF- jazzbussi Ilomantsiin pe 5.8. lähtee Joensuusta Kirkkokadulta Taidemuseon edestä klo 17.30 ja lähtee paluumatkalle kohti Joensuuta n. klo 23.30.
Pääsylippu + matkat ( jns-ilom-jns) vain 40€/kpl. Huom. Jazzbussilipun voit ostaa vain KK-KUVAsta ennakkoon käteisellä tai kortilla. Voit myös varata jazzbussilipun jazz@jazzkerho-76.fi ja maksaa lipun jazzbussissa käteisellä tai kortilla ennen lähtöä.

Jazzkerho-76, Joensuu ja Blueberry Hill Festival ry järjestävät Jazz-illan perinteisesti yhdessä.

Lisätietoja verkkosivuiltamme bbhf.fi

Odd Brew

Odd Brew on Jyväskylässä vuonna 2015 perustettu fuusioyhtye, joka keräilee raaka-aineita musiikkiinsa mm. progressiivisesta rockista, listahittipopista, klassisesta musiikista, kansanmusiikista sekä länsiafrikkalaisista perinteistä, ja lätkii ne kaikki jazz-entsyymien marinoitavaksi, lopputuloksena yllätyksellinen ja riehakas ilmapiiri. Omat sävellykset sekä lainakappaleiden uudelleensovitukset ovat ilomantsilaiset sukujuuret omaavan kosketinsoittaja Santeri Kaipiaisen käsialaa. Kvintetin voimin tarjoiltavat käymistuotteet on tarkoitettu nautittavaksi raikkain korvin.
Odd Brew -yhtyeen muodostavat: Santeri Kaipiainen - koskettimet, Vili Kallonen - rummut, Matias Luoto - kitara, Aki Saira - sopraano- ja alttosaksofoni, Hanna Turunen - kontra- ja sähköbasso.

 

Pylkkänen Organic Bop

Saksofonisti Pekka Pylkkänen on uransa aikana soittanut lukemattomien eturivin muusikoiden, ryhmien ja big bandien parissa sekä Suomessa että ulkomailla. Pylkkänen tunnustetaan yleisesti kansainvälisenä ja aktiivisena jazzartistina. Hän on esiintynyt ympäri maapalloa ja saavuttanut menestystä myös laajalti Euroopan ulkopuolella, kuten Japanissa, Kiinassa ja Etelä-Amerikassa, sekä esiintynyt useiden tähtiesiintyjien kanssa. Pylkkäsen kaksi vuotta sitten ilmestynyt uusin levy Nu Bottega on tehty Roomassa sikäläisten muusikoiden kanssa, mutta uusimman yhtyeensä hän kasasi kotimaisista voimista. Pylkkänen Organic Bop -yhtyeen muodostavat Pekka Pylkkänen - saksofoni, Visa Oscar Mertanen - piano, Tero Saarti - trumpetti ja Anssi Tirkkonen - rummut.

 

Tomi Kettunen Trio & Elina Kardén

Tomi Kettunen Trio ammentaa inspiraatiota Django Reinhardtin ja Stéphane Grappellin pääasiassa 30- ja 40-luvuilla luomasta eurooppalaisesta jazzmusiikkityylistä nimeltä gypsy jazz. Trioon on liittynyt nuori ja lahjakas naislaulaja Elina Kardén, jonka lämmin ja syvä ääni tuo mieleen putkiradioiden ja vinyylilevyjen vanhoja hyviä aikoja. Elinan päävaikuttajia ovat muun muassa Ella Fitzgerald ja Billie Holiday. Elina Kardén - laulu, Tomi Kettunen - kitara, Otto Porkkala - kitara, Juuso Rinta - kontrabasso tulkitsevat kultaisen swingin aikakauden ohjelmistoa ja saavat yleisön tunnelmoimaan elokuun pimenevässä illassa.